Blogger Widgets

“Zi-le de Turism” - un proiect care doreşte promovarea turismului montan şi de aventură, va avea loc  în perioada 7-11 mai în Cluj Napoca. Evenimentul, iniţiat de Organizaţia Studenţilor pentru Turismul Românesc (OST), va crea un context profesionist de informare a publicului pasionat de acest tip de turism.Acţiunile care fac parte din acest proiect sunt:


     1.Mocăniţa - Târgul de turism montan, aventură şi sporturi extreme (a V-a ediţie), va avea loc în perioada 10, 11 mai, începând cu ora 11:00, pe străzile Matei Corvin şi Vasile Goldiş. OST-iştii doresc ca prin acest eveniment să faciliteze comunicarea dintre asociaţiile şi firmele care promovează sportul extrem şi publicul interesat de aceste activităţi. Atracţia târgului o va reprezenta, ca în fiecare an, panoul de căţărat, ce va fi amplasat în Parcul I.L.Caragiale, situat în apropierea Pieţei Muzeului.


    2.Concurs foto are în acest an tema URBAN VS RURAL, lasă frâu liber imaginaţiei. OST invită in perioada 11 aprilie-3 mai toţi pasionaţii de fotografie să se înscrie în competiţie cu 2 imagini reprezentând tema.
Pentru încrieri şi mai multe detalii, se poate accesa site-ul evenimentului: 



       3. Jurnal de călătorie - conferinţe, proiecţii şi dezbateri pe teme conexe turismului în 7-10 mai, începând cu ora 17:00.


    4.Treasure-hunt / Vânătoarea de comori, este o cursă pe echipe, care vor urma un traseu prestabilit. Evenimentul va avea loc pe 11 mai, începând cu ora 12:00, iar startul se va lua din faţa Casei de Cultură a Studenţilor. Echipele pot fi formate din maxim patru persoane, iar înscrierea în competiţie e face de pe blog-ul OST-ului.  
Taxa de participare: 5 RON
Încrierile se pot face la