Blogger Widgets
Let's Do It Romania - 24 Septembrie 2011


Let’s Do It, Romania! Let’s Do It again!

In Romania, totul a inceput cu filmuletul Estoniei, in vara lunii iulie 2009, filmulet care a circulat pe internet intr-un ritm alert provocand intrebari de genul “Oare s-ar putea face si in Romania?”. Din peisajul plin de scepticism a fost nevoie de cativa oameni increzatori si entuziasti pentru a pune, in scurt timp, pe picioare un proiect care a reusit sa scoata, de 25 septembrie 2010, peste 200 000 de voluntari  la curatenie in toata tara!
Dacă ar fi să calculăm contribuția voluntarilor aceasta ar acoperi 92,64% din totalul fondurilor atrase, ceea ce dovedeste caracterul unic al proiectului “Let’s Do It, Romania!”.
Lucrurile nu se vor opri aici! Pentru ca am vazut ca se poate, pentru ca peste 200 000 de romani au luptat la unison si au aratat ca inca exista motive in virtutea carora suntem datori sa mergem inainte, anul acesta o vom face din nou, pe 24 septembrie!
Exista două moduri in care te poti implica pâna la marele moment:
1.      In ORGANIZARE
Esti creativ si dornic sa duci mai departe vestea despre “Let’s Do It, Romania!”? Te atrage ideea de voluntariat si urasti sa auzi “In Romania nu se poate”? Echipa de organizare a judetului Cluj te asteapta sa dai o mana de ajutor! Acceseaza linkul http://www.letsdoitromania.ro/hai-cu-noi pentru mai multe detalii!

2.      In ACTIUNEA DE CURATENIE
In 2010, judetul Cluj s-a situat pe locul II dupa Brasov, reusind sa scoata in natura 12000 de clujeni! Anul acesta ne propunem sa adunam si mai multi voluntari decat anul trecut, pentru a aduce Clujul pe locul I, acolo unde ar trebui sa fie!
Echipa Let`s Do It, Romania!” a dat startul înscrierilor pentru Marea Curățenie de pe 24 septembrie!
Toți cei care doresc să participe la cel mai mare proiect de voluntariat din România sunt invitați să se înscrie pe site-ul proiectului, www.letsdoitromania.ro la secțiunea Vreau să mă înscriu!
După ce își vor crea un cont și se vor loga, voluntarii vor putea să-și creeze propria echipă, oferind codul echipei tuturor prietenilor, prin intermediul canalelor online. Primul membru care construiește o echipă va fi liderul acesteia și va primi toate informațiile legate de Ziua de Curățenie Națională.
Cu o săptămână înainte de Ziua de Curățenie Națională, voluntarii înscriși pe site vor avea acces la Harta Deșeurilor și își vor putea aloca mormane pe care să le curețe pe 24 septembrie.
De asemenea, echipa Let`s Do It, Romania!” pune la dispoziția tuturor celor interesați de proiect un call center special creat, disponibil la numărul de telefon 0318 21 21 21. În perioada 19-25 septembrie, voluntarii  Let`s Do It, Romania!” vor răspunde tuturor întrebărilor despre curățenia națională.
 Hai alaturi de noi accesand linkul http://www.letsdoitromania.ro/vreau-sa-particip si urmand pasii indicati!
Let's Do It Romania - 24 Septembrie 2011


Let’s Do It, Romania! Let’s Do It again!
Linkuri utile:
http://www.facebook.com/LetsDoItRO?sk=wall