Blogger Widgets


        După cum spune şi titlul, mai sunt câteva zile până la Ziua Naţională a Curăţeniei, iar echipa de organizare se pregăteşte intens pentru eveniment. Fara să ne dăm seamă, timpul se scurge din ce în ce mai repede, iar rezultatele pentru munca depusă nu întârzie să apară.
 O prima veste bună este faptul că  luna septembrie a fost numită oficial „Luna Eco în Janis”, iar Janis la Stuf a devenit „Bar oficial Let’s Do It, Romania!. În fiecare sâmbătă voluntarii echipei noastre vor fi prezenţi la petrecere, promovând colectarea selectivă în rândul tinerilor petrecăreţi. Aceştia se vor bucura totodată de oferta noastră, care constă în colectarea selectivă a recipientelor din plastic, sticlă şi metal. La fiecare 4 recipiente plasate în tomberoanele potrivite aflate la standul nostru, tinerii vor fi răsplătiţi cu o băutură şi o figurină handmade din lut. De asemenea, pe întreg parcursul lunii, vor avea loc o serie de evenimente artistice surpriză organizate de Let’s Do It, Romania! la Biblioteca centrală Janis.
Si pentru ca sustinerea din partea localului si ideile de promovare ale echipei nu lipseau, aveam nevoie doar de oamenii talentati care sa le puna in practica. Aici a intervenit sustinerea din partea Asociatiei Culturale ARTileria, care ne-au ajutat sa realizam panoul Let’s Do It, Romania! aflat in curtea localului. Dorim asadar sa le multumim membrilor ARTileria pentru talentul, sustinerea si implicarea acordate, invitandu-va sa le admirati creatia in Janis si totodata puteti accesa site-ul asociatiei http://www.artileria.ro/ .
 De asemenea, miercuri, 7 septembrie, a avut loc conferinţa de presă organizată cu ocazia încheierii procesului de cartare, la care au luat parte reprezentanţii mass mediei locale. În cadrul conferinţei au fost prezentate rezultatele finale ale cartării care urmeaza sa fie , dându-se totodatata startul oficial pentru înscrierile voluntarilor dornici să să implice în Ziua Curăţeniei Naţionale, în 24 septembrie.
 Un alt eveniment desfăşurat vineri, 9 septembrie, a fost întâlnirea cu autorităţile din judeţul nostru, cărora dorim să le mulţumim pentru interesul acordat proiectului nostrum şi suportul în ceea ce priveşte voluntarii şi detaliine logistice de care avem nevoie.  
 Şi pentru că e weekend şi lumea îşi doreşte distracţie şi relaxare, echipa Leta€™s Do It, Romania! Vine cu câteva propuneri. Vă invităm sambata seara la petrecerea din Janis la Stuf, unde vă recomandăm să colectaţi selective răsplătindu-va cu o băutură şi o figurină din lut. 
 De asemenea, duminică după masă ne-am gândit să facem puţină mişcare şi să ne bucurăm de ultimele zile însorite, la o plimbare cu bicicletele prin oraş. Vă aşteptăm aşadar la ora 16:00 la punctul de închiriat biciclete, GreenRevolution( I love Velo) de la Sala Sporturilor, de unde vom porni  cu toţii la plimbare promovând ziua curăţeniei, împărţind stickere şi informaţii trecătorilor. Mai multe detalii despre eveniment găsiţi pe facebook, http://www.facebook.com/event.php?eid=245598428816239, unde vă recomandăm să daţi Attend în cazul în care doriţi să vă alăturaţi echipei noastre.
 După cum vedeţi, pregătirile pentru Ziua Naţională a Curăţeniei sunt în toi şi vă invităm să vizitaţi site-ul nostru www.letsdoitromania.ro, unde gasiti detalii despre toate evenimentele noastre si modalitatile prin care va puteti implica.


Let's Do It Romania - 24 Septembrie 2011