Blogger Widgets


      “NapoQuiz - iubim oraşul studenţiei noastre” - este un concurs realizat de Organizaţia Studenţilor pentru Turismul Românesc cu sprijinul Cafe Insomnia. Evenimentul va avea loc marţi, 15 noiembrie 2011, începând cu ora 21:00, în incinta cafenelei Insomnia, situată pe strada Universităţii, nr. 2.
       Scopul concursului este de a descoperi adevăraţii cunoscători şi iubitori ai oraşului Cluj-Napoca prin intermediul unui eveniment interactiv, desfăşurat într-o atmosferă relaxată. Echipele vor fi formate din cel mult cinci concurenţi care se vor inscrie in competiţie cu nume cât mai interesante.
       Participanţii vor răspunde la 30 de întrebări care vor acoperi domenii precum: timp liber, geografie, clădiri/monumente, istorie și personalităţi clujene. Premiul oferit câștigătorilor constă într-o ladă de bere Grolsch oferită de Insomnia, si de asemenea un premiu special, oferit individual de OST-işti pentru cel mai inspirat candidat.
        Vă aşteptăm în număr cât mai mare şi cu chef de distracţie pentru ca împreună să descoperim lucruri noi şi să împărtăşim experienţe din frumosul nostru oraş.

Despre noi: OST - Organizația Studenților pentru Turismul Românesc, este o organizație nonguvernamentală și nonprofit, ce a fost înfințată la începutul anului 2007, prin ambiția și dorința unor studenți ai Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA), secția ECTS (Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor). Dorința acestor studenți este, ca prin această organizație, prin puterea și dorința membrilor acesteia, să creeze un mediu în care pasiunea lor comună, turismul, să poată fi pusă în practică prin crearea unei adevărate echipe.
Informații despre noi găsiți și aici http://osturism.blogspot.com/ și pe pagina de facebook http://www.facebook.com/pages/OST-Organizatia-Studentilor-pentru-Turismul-Romanesc/






Eveniment sustinut de