Blogger Widgets

               Datorita succesului pe care l-a avut parcul nostru printre clujenii de toate varstele, ne-am hotarat sa nu ne oprim aici. Cu sprijinul PROVIDENT si Fundatia Comunitara Cluj, am lansat extinderea parcului, proiect desfasurat in perioada 08.09.2011 – 20.09.2011. Desi timpul a fost scurt, am facut treaba buna.
OST, ATAC, PROVIDENT dar si alti voluntari care au vrut sa ia parte la aceasta actiune si-au petrecut fiecare zi din aceasta perioada sapand gropi, curatand busteni, dand cu lac dar, mai ales, distrandu-se pe cinste,  doar munca merge mai bine razand.

                                         *video disponibil pe pagina OST TV

               Varianta noua a parcului va contine mai multe leagane, un amfiteatru mai mare, un panou cu plasa pt catarat , mai multe bancute, si, speram noi, cat mai multi vizitatori.
Pentru redeschiderea parcului a fost pregatit un moment special, foarte placut atat pentru cei mici cat si pentru cei mai mari. Vata de zahar, popcorn, mere coapte, nuci si alte bunatati erau puse la dispozitia vizitatorilor. Clownii care faceau figurine din baloane si cei care pictau copiii au completat distractia celor mici.
               Chiar daca ati ratat deschiderea, va asteptam sa treceti pe la noi! Distractia continua… :D

*scris de Sambu Daniela