Blogger Widgets



         Daca te intrebi ce a mai pregatit OST-ul pentru semestrul al doilea cu siguranta veti fi placut surprinsi sa vedeti ce idei ne mai vin. 
        Prima sedinta, primul task : organizarea unei excursii de trei zile, cu un buget si numar de locuri limitate. Pentru ca lucrurile sa devina si mai interesante, activitatea a imbracat forma unui concurs pe echipe. Acestea au avut la dispozitie doua saptamani pentru a se pregati si pentru a-si scoate la iveala spiritul de turist.   Zis si facut ! Deadline-ul a sosit, echipele isi pregatesc discursul, isi dreg glasurile si incepe distractia ! Astfel intra in scena : « Cei 4 Fantastici », « Echipa Doi », « Simpaticii », « Echipa 22 ». Activitate in aparenta simpla, dar in esenta deosebit de importanta: lucrul in echipa, prezentarea intr-o maniera cat mai atractiva a produsului final, iar in cele din urma un real succes. Ne asteptam sa avem de ales intre patru destinatii dar fiind atatea locuri minutate de vizitat in tara noastra, propunerile s-au inmultit iar decizia asupra excursiei « perfecte » a devenit si mai dificila :  Cei 4 Fantastici au propus un traseu in zona Arieseni, cu cazare la Cabana Daria si vizitarea a trei pesteri, dintre care cea mai importanta fiind Pestera Scarisoara. 
       Activitati : outdoor (jocuri pe echipe, drumetii, foc de tabara) & indoor ( jocuri de comunicare, party in stil OST, « o cantare la chitara ».
       Simpaticii ne-au incantat cu o excursie la Vladeasa cu cazare la cabana cu acelasi nume. 
       Activitati : vizitarea statiei meteo, a cascadei Valea Miresei , Pietrelor Albe. Ei ne-au promis o distractie pe cinste si o experienta de neuitat, intru-n peisaj spectaculos.
      Echipa 22 ne-a purtat in zona Marginimii Sibiului propunand cazarea la Pensiunea Melissa, la poalele Muntilor Magura. Dintre atractiile acestei zone : Valea Sadului, Gatu Berbecului, lacul Negoveanu, Paltinis
       Echipa Doi a organizat iesirea la Marisel, cu cazare la Cabana Motilor. Ca si activitati, au pregatit cate ceva pentru toate gusturile : plimbari pe jos, cu caruta sau cu bicicleta, sau calarit. LOcuri de vizitat : Tacla Gavrii, Cascada Valul Miresei, drumul lui Antonescu.
        Votul a fost foarte strans iar lupta s-a dat intre Cei 4 Fantastici si Echipa Doi aceasta din urma devenind castigatoare la diferenta de doar un vot !
        Concluzie ? Foarte simplu ! Romania este o tara cu nenumarate locuri ce merita vizitate iar alegerea unei singure destinatii ar putea defavoriza o alta, drept pentru care am hotarat sa incercam sa realizam fiecare dintre aceste excursii !