Blogger Widgets
                  Ne bucuram sa putem spune ca Spectacolul de Craciun, aflat la a patra editie, a fost un succes pentru anul 2010. O multime de oameni s-au adunat la Auditorium Maximum pentru a se bucura de spectacolul care are ca scopuri principale promovarea traditiilor romanesti  cu care ne mandrim si strangerea de fonduri pentru un caz social. 
                  Miros de vin fiert, scortisoara, dans si voie buna, clinchet de zurgalai, toate pregatite pentru cei care au luat parte la eveniment.   Ansamblurile Traditii (USAMV), Mugurelul (UBB), Romanasul (UTCN) si Szarkalab impreuna cu invitatii speciali de la  Scoala Populara de Arte Tudor Jarda si Orchestra Centrului Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Cluj au incantat publicul cu dansuri, cantece si obiceiuri din diferite zone ale tarii noastre.  
               Multumim celor care au participat la licitatia de obiecte traditionale si produse alimentare, dar si celor care au facut donatii, contribuind astfel la strangerea de fonduri pentru casa de copii din comuna Campeni. Zambetul adus pe buzele lor a fost o adevarata recompensa pentru munca depusa de fiecare dintre noi. 
          Va asteptam si la anul in numar cat mai mare, sa aratam ca romanul este fruntea!