Blogger Widgets



        Poate cea mai ampla actiune a organizatiei, acest proiect ce are loc in luma mai, avand drept scop principal promovarea si descoperirea elementelor ce compun turismul romanesc. Saptamana ‘Zi-le de turism’ este impartita in mai multe activitati astfel:

  • Mocanita – reuneste diferiti participanti (firme, salvamont, cluburi) care activeaza in domeniul turismului montan si de aventura, organizand pe aceasta tema expuneri effective, conferinte si dicutii demonstrative si practice.

  • Treasure hunt – un concurs care imbina ingeniozitatea, spontaneitatea si spiritul de echipa. Concurentii trebuie sa descifreze indiciile primite si sa treaca printr-o serie de probe pentru a ajunge la comoara (premiu), totul desfasurandu-se dupa un regulament prestabilit.

  • Conferinte si proiectii – studentii si nu numai au ocazia de a participa la diferite conferinte si traininguri cu persoane care activeaza in domeniul turismului, acestea contribuin la dezvoltarea lor personala si profesionala

  • Concurs foto – un numar de poze care ilustreaza diferite atractii/zone turistice din Romania sunt selectate si expuse o anumita perioada de timp, tema concursul fiind diferita de la un eveniment la altul.